Vakantiepret
Jaja, dat dapper moedertje van mij is dus even stoer helemaal in haar eentje naar Kitale gevlogen om ons hier wat Nederlandsheid te brengen en met ons het weeshuis te schilderen. Was superleuk om te doen en het resultaat was een heleboel blije gezichten van kinderen en Simon en Beatrice toen ze het zagen. We hebben maar meteen even een Bijbeltekst op de muur geschilderd, dat leek ons wel grappig! Voor de rest was het erg leuk om alles te laten zien hier in Kitale aan mijn moeder en ik denk dat ze er zelf ook wel van heeft genoten.
Goed, hierna ben ik dus naar Botswana gevlogen om mijn alleraardigste vriendin Jiska op te zoeken! Het was zo gaaf om eindelijk weer Jiska te ontmoeten!! Ik heb meteen kunnen zien wat zij allemaal doet in Botswana (kijk daarvoor maar even op jisnauta.waarbenjij.nu ) bij Youth for Christ. Heb al haar leuke huisgenoten leren kennen en... als hoogtepunt zijn we naar een soort kamp, Youth week, geweest in Zuid-Afrika. Het was echt te gek, superveel leuke mensen leren kennen (note voor Jissr: waaronder mijn echtgenoot uiteraard!). Toen we terug waren heb ik meegekeken bij de Daycare waar Jis werkt en hebben we nog een berg/enorme heuvel beklommen, waarop we uit konden zien over heel Gaborone, de hoofdstad van Bots (klinkt heel wat, valt in praktijk wel mee, want er wonen maar 200.000 mensen!). Maar echt supergenoten dus.
En nu ben ik weer terug in Kitale, begonnen met werken en begonnen met de volgende trip plannen. We willen in februari een outreach doen met het gebedshuis naar Turkana, dat is het noorden van Kenia, wat echt heel mooi schijnt te zijn (o en warm...!).
Oke, ik hoop dat niemand dit leest, want dan hoef ik geen volgend verslag meer te schrijven!;) Nee hoor! bedankt voor het lezen! hoe gaat het met jou?
Eindelijk horen we weer wat van je!!
En je bent cool. Maar dat wist je al.
goed hoor, en ja ik lees het natuurlijk wel! en kijk uit naar je Turkanaverslag, zou errrrreg graag meegaan.
Ben benieuwd naar je toekomstige echtgenote...?
Ik sluit me aan bij je moeder en je zusje! Eindelijk horen we weer wat van je!! En je bent cool. Maar dat wist je al. En hier gaat het goed hoor, en ja, ik lees het natuurlijk wel..! Kijk uit naar je Turkanaverslag, zou errrreg graag meegaan! En trouwens, ik ben ook wel benieuwd naar je toekomstige echtgenote..?
Hee Maart!
Ik heb je verhalen even een beetje doorgelezen en het klinkt echt allemaal super gaaf! Dat je ook bij Jiska bent geweest is natuurlijk ook echt tegek! Sommige dingen herken ik ook echt van Malawi! (bijvoorbeeld dat IEDEREEN aan het vraagthoe gaat het! Zo vermoeiend soms:P) Maar nog heel veel plezier daar! Als tip heb ik nog porbeer met de jongere kinderen zakdoekje leggen! Dat sloeg bij mij erg aan! haha! Succes!
Hey, Maarten. Beetje jaloers zijn we wel: jij in het warme Kenia, wij hier totaal verregend (hoezo winter?) Jij: fijne natuur, gezellige mensen en mooi werk. Wij: werken en stressen, files en klagende Hollanders. Jij: mango's, bananen en ugali; wij: zuurkool, erwtensoep en virussen. Neem het er nog ff van en geniet van het mooie avontuur in Afrika.
Haha, ja maart, leg dat maar eens uit van je echtgenoot ;)